THE DEFINITIVE GUIDE TO خواص عناب خشک برای سرفه

The Definitive Guide to خواص عناب خشک برای سرفه

The Definitive Guide to خواص عناب خشک برای سرفه

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

*توجه داشته باشید که مصرف عناب برای بیماران دیابتی به دلیل تداخل با داروها عوارض جانبی دارد.

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

ویتامین ث از آنتی‌اکسیدان‌‌های مهمی است رادیکال‌های آزاد مضر را از بدن انسان می‌زداید و نیز به بهبود زخم‌ها و بازسازی بافت‌های پیوندی مجروح کمک می‌کند.

خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

گلاب صالحیان از مرغوب ترین نوع گل محمدی در جهان تولید می شود و دارای عطر خاص و بی نظیری است.

بنابراین یکی دیگر از فواید عناب خشک برای زنان ادرارآوری عناب و کمک به بهبود عفونت خفیف اندام تناسلی است.

عناب می‌تواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.

به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده می‌شود.

بنابراین بهتر است با مصرف به اندازه‌ی این میوه از بروز عوارض عناب برای مردان پیشگیری کنید.

مطالعات بیان می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود بخشد.

بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف می‌پردازیم تا در هنگام مصرف آن‌ها، از خوردن عناب خودداری کنید.

همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیش‌فرض دچار افت فشار خون می‌شوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

اگرچه خاصیت عناب خشک برای مردان کم خواص عناب خشک ناشتا نیست اما زیاده‌روی در مصرفش می‌تواند مشکل ساز باشد.

Report this page